image
 |  0 5 Вересня 2019 | 14:38

У Волинської облспоживспілки забрали землю на Центральному ринку Луцька

Депутати Луцької міськради ухвалили рішення "Про припинення Волинській облспоживспілці договору оренди землі для обслуговування ринку «Центральний» на вул. Глушець, 1 площею 2,2125 га.

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

Термін дії договору завершився 27 серпня цього року. Питання щодо розірвання договору з облспоживспілкою порушували не один раз. Однак, наважилися на такий крок депутати лише зараз.

На думку обранців громади, потрібно працювати над перенесенням Старого ринку та впорядкуванням території, що безпосередньо прилягає до історико-культурного заповідника “Старе місто”. Лише таким чином можна дати поштовх для розвитку туризму у місті. Натомість Волинська облспоживспілка постійно блокує питання перенесення ринку.

Розірвання договору не вирішує проблему остаточно, так як на території ринку у облспоживспілки є приміщення. А значить частина території разом з павільйоном залишається у її власності. Тож один з варіантів - викупити майно і знести його.

Читайте також: У Луцьку та в Прилуцькому створено робочі групи для планування розвитку громад

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити