image
 |  0 28 Березня 2019 | 08:14

У Волинському Братстві ветеранів ОУН і УПА «зняли» Порошенка

Кандидатура діючого Президента не отримала переважної підтримки членів громадської організації «Братство ветеранів ОУН і УПА Волинського краю імені полковника Клима Савура».

Про це написав на сторінці «Націоналіст Великої Волині» в мережі Фейсбук член організації Віталій Конський. 

«27 березня 2019 року в місті Луцьку відбулися збори членів громадської організації. Серед декількох нагальних питань запропонованих для розгляду в повістці денній стояло питання про ставлення членів братства до кандидатів на пост Президента України та можливої офіційної підтримки одного з них.

Серед обговорюваних кандидатів на найвищу посаду, також обговорювалась кандидатура діючого Президента, але переважної підтримки не отримала. Напевне, у зв’язку з такою позицією членів братства керівник Богдан Вівчарик одноосібно зняв питання з повістки денної і завершив зібрання», – йдеться в дописі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Всі мають бути, і це не обговорюється»: у Львові медиків змушують йти на зустріч з Порошенком

«Громадська організація «Братство ветеранів ОУН і УПА Волинського краю імені полковника Клима Савура» не підтримує кандидатуру Петра Порошенка на пост Президента України?» – додає Віталій Конський.

Як стало відомо «ВолиньUA» із власних джерел, однією з основних причин «зняття» питання про підтримку Порошенка на зборах братства стало те, що найактивніше членство організації підтримує на виборах єдиного кандидата від об’єднаних сил націоналістів Руслана Кошулинського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спілка політв'язнів і репресованих Волині - за Руслана Кошулинського

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити