image
 |  7 22 Лютого 2020 | 16:54

У волинському коледжі навчали формувати національно-патріотичну свідомість студентів

Учасників чергового засідання Ради директорів закладів фахової передвищої освіти Волині ознайомили з новаторськими підходами до формування національно-патріотичної свідомості студентів.

Про це йшлося 21 лютого під час засідання Ради директорів у Рожищенському коледжі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Гжицького.

Перед початком засідання для його учасників провели оглядову екскурсію фотодокументальними  виставками "Невідомі світлини Чорновола" та "Українське військо: 1917-1921", підготовлені дирекцією коледжу у співпраці з Українським інститутом національної пам'яті". Опісля студентський актив коледжу показав вітальну програму, присвячену Міжнародному дню рідної мови.

Про роль керівника закладу вищої оствіти у формуванні національно-патрітичної свідомості студентів розповів виконувач обов'язків директора Рожищенського коледжу Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Гжицького Михайло Казимир.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повертаємо в роботу принцип: не лише навчаємо, а й навчаємось самі, – Михайло Казимир

Водночас заступник директора з навчальної роботи коледжу Галина Мосійчук поінформувала про роль і місце випускника коледжу у забезпечення потреб ринку праці иа організацію співпраці з роботодавцями.

Цікавим і повчальним виявився також виступ заступника директора з навчальної роботи Коледжу технологій, бізнесу та права СНУ імені Лесі Українки Ігоря Макарука про імплементацію Закону України "Про фахову передвищу освіту".

У засіданні Ради директорів узяли участь заступник голови Волинської обласної ради Роман Карпюк, заступник начальника управління освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації Тетяна Соломінаначальник відділу аудиту Управління Західного офісу Держаудитслужби у Волинській області  Світлана Жук, депутат Волинської обласної ради Олександр Пирожик (фракція ВО "Свобода").

Підсумовуючи оглядини Рожищенського коледжу та хід засідання, голова Ради директорів коледжів Волинської області Петро Бойчук висловив думку, що з приходом нового ініціативного керівника Рожищенський коледж повернувся до активного життя в області і за короткий час показав, що тут є чому повчитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відбулися новаторські зміни, – студенти волинського ветеринарного коледжу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити