image
 |  4 14 Листопада 2018 | 11:43

У волинському суді заслухали свідків у справі незаконного звільнення екс-митника (ВІДЕО)

Екс-митник у суді вимагає визнати наказ про його звільнення протиправним та скасувати його. На попередньому засіданні стали відомі результати почеркознавчої експертизи: заяву про звільнення митника Андрія Оларя підробили. Проте представники Волинської державної митниці ДФС не довіряють висновкам експертизи та просять провести її повторно.
На клопотання позивача і відповідача у залі суду під присягою заслухали окремих працівників митниці, зокрема працівників відділу по роботі з персоналом та керівника управління у якому працював позивач Андрій Оларь.
Свідків викликали задля прояснень обставин 24 квітня, а саме ким і коли була подана заява про звільнення Оларя із займаної посади.



Нагадаємо, екс-митник доводить у суді, що заяву на звільнення він писав у піддиктовку керівництва та психологічним тиском ще 12 лютого 2018 року та не вказував ні дати написання, ні дати, коли він бажає звільнитись.
Детальніше у сюжеті ТРК Аверс.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити