image
 |  2 18 Серпня 2019 | 14:21

У Володимир-Волинському ЦНАПі розповіли, яка послуга є найпопулярнішою серед громадян

Сьогодні у Центрі надання адміністративних послуг виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради громадяни та суб’єкти господарювання мають можливість отримати 136 видів послуг. Записатись у ЦНАП на прийом можна онлайн.

Про це пише сайт Володимир-Волинської міськради. 

До безперечних переваг роботи ЦНАПу можна сміливо віднести спрощене й комфортне отримання громадянами адміністративних послуг, повне інформування клієнтів та відвідувачів з будь-яких питань, організацію інформаційного обміну даними між службами, повний контроль за здійсненням їх адміністрування, та скорочення кількості документів, що подаються замовниками в складі вхідного пакету документів.

Як повідомила директор Центру Алла Троць, однією із найпопулярніших послуг є оформлення і видача паспорта громадянина України, закордонного паспорта з безконтактним електронним носієм. За останні 7 місяців 2019-го року такою можливістю скористалися 1944 громадян (закордонний паспорт) та 208 (паспорт громадянина України), 801 заява була подана клієнтами на виготовлення термінового паспорта.  

Послугою отримання паспорта громадянина України скористалися 51 дітей, яким виповнилося 14 років, та 157 дорослих. Разом з тим в Центрі надання адміністративних послуг нагадують, що фото в паспорті підлягає заміні по досягненню його власника 25-ти і 45-ти річного віку. Паспорт, в якому не вклеєні такі фотографії при досягненні його власником зазначеного віку, вважається недійсним (Постанова ВРУ 26.06.1992 р. № 2503).

У Центрі є можливість здійснити оплату адміністративного збору у відділенні АТ “Ощадбанку”. Для зручності відвідувачів, які на прийом приходять разом з дітьми, в приміщені облаштували дитячий куточок – маленькі відвідувачі із задоволенням використовують кольорові олівці, папір та іграшки, поки дорослі вирішують свої справи.

Центр надання адміністративних послуг запрошує скористатися послугами установи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Асфальту не буде: у Володимирі дощ змив щебінь з вулиці, яку готували до ремонту

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити