image
 |  4 22 Квітня 2022 | 10:00

У Володимирі демонтували радянський танк (ФОТО, ВІДЕО)

У Володимирі демонтували совєтський танк Т-34, який був встановлений на розі вулиць Устилузька та Драгоманова.

Про це інформує власкор ВолиньUA.

Демонтаж символу "руского міра" розпочали сьогодні, 22 квітня, близько 9 години ранку. На місці працює дві спецмашини.

Зазначимо, що саме депутати Володимирської міської організації ВО "Свобода" вимагали у влади знести совєтський танк Т-34, який уособлює воєнну могутність чужої та ворожої для українців держави.

"Володимирська "Свобода" переконана: символам воєнної могутності злочинної російсько-радянської імперії не місце на вулицях Володимира. Не можна одночасно прославляти воєнну машину агресора, пропагувати чужу версію історичних подій і боротися з ним. У Володимирі мають постати монументи на честь наших героїчних воїнів, які ведуть боротьбу з московськими загарбниками. А пам'ятні знаки періоду московського панування назавжди відійти у небуття", - йшлося у тексті заяви.

У свою чергу, очільник Волинської "Свободи" Анатолій Вітів закликав місцеву владу на Волині прокинутися і демонтувати символи потворної жахливої імперії. Це, зокрема, стосувалося і міста Володимира.

"Мене відверто дивує, розчаровує і насторожує пасивність місцевої влади у Володимирі, Іваничах, Локачах, Старій Вижівці, Луцьку. Обурює мовчання міського голови Володимира Ігоря Пальонки, який ніяк не відреагував на заяву міської організації ВО "Свобода" з вимогою демонтувати монумент, який уособлює мілітарну могутність агресора. Може, міська влада запланувала проводити біля радянського танку урочисті заходи до "дня побєди"?" - зазначив депутат.

Редакція Район.Володимир опублікували відео демонтажу совєтського танку.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити