image
 |  281 29 Лютого 2024 | 18:44

У Володимирі припинили повноваження депутата-утікача

Сьогодні під час сесійно засідання втратив мандат народного обранця депутат-утікач Володимирської міськради від партії "Сила та честь" Сергій Коба.

Про це інформує ВолиньUA.

Нагадаємо, директор комунального підприємства «Володимиртепло» Сергій Коба, якого понад 6 років тому вигнали з партії ВО «Свобода», а нині він діючий депутат від «Сила і честь» поїхав у відрядження в Литву та не повернувся.

Це не перший вояж Сергія Коби у закордонні країни під час війни. Перед тим він з дозволу мера Володимира Ігоря Пальонки відпочивав у Греції. Як виявилося, в якості «волонтера» та водія. І коли перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук повернувся до Володимира із «величезним набутим досвідом від партнерів-литовців», Сергій Коба залишився за кордоном. Натомість Сергій Анатолійович дистанційно подав заяву на звільнення із займаної посади. А тепер подав заяву на складення депутатського мандата.

За дострокове припинення депутатських повноважень депутата Володимирської міської ради восьмого скликання Коби Сергія проголосували 20 депутатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомо, хто може замінити депутата-втікача у Володимирській міськраді

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити