image
 |  9 18 Листопада 2017 | 07:16

У Воротнівському лісництві розводять диких кабанів (ВІДЕО)

З метою розведення диких тварин на території Воротнівського лісництва, яке на даний час передане у користування державному підприємству «Мисливське господарство «Звірівське» (дана територія, нагадаємо, є заповідною).

Про це повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

gfhngfТут дозволено тільки ведення господарства, без відстрілу та  відлову, на волю випущено кілька особин диких кабанів.

[embed]https://youtu.be/HfQtXu4UVlQ[/embed]

Згодом, як розповідає директор ДП «Мисливське господарство «Звірівське» Сергій Смічик, — розселимо і оленя плямистого. Уже підготовлені підгодівельні майданчики, солонці, годівниці з сіном. Заготовлено вдосталь кормів…

ssddТаким чином у нашому господарстві, — продовжує Сергій Смічик, — ми вперше еспериментуємо випустити диких звірів у природу, тобто без вольєрного утримання. Сподіваємося на те, що дикі звірі на цій сприятливій території гарно приживуться і чисельність їх поступово збільшиться.

Користуючись нагодою, лісівники щиро дякують обласній раді, депутатському корпусу за надану можливість для розведення у Воротнівському лісництві диких тварин.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити