image
 |  0 1 Лютого 2019 | 18:19

Учитель «Захисту Вітчизни» Нововолинської гімназії став лауреатом обласного конкурсу

21-25 січня 2019 року на базі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні відбувся ІІ (обласний) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019» в номінації «Захист Вітчизни».  

Про це йдеться на сайті Нововолинської міської ради.

Кращі педагоги області перевіряли свої знання та вміння з предмета, готовність до застосування нових освітянських ідей, складали іспит на професійну майстерність. Серед них був переможець І (міського) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019», учитель предмета «Захист Вітчизни» гімназії, керівник міського методичного об’єднання Поліщук В.М., який представляв наше місто на обласному турі.

Лауреатом ІІ (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019» (ІІІ місце) визнано учителя предмета «Захист Вітчизни» гімназії Поліщука В.М., для якого національно-патріотичне виховання молоді стало одним із напрямів діяльності, бо він є педагогом із чіткою громадянською позицією, який плекає українські традиції, духовні цінності, володіє відповідними знаннями, вміннями та навичками і формує у своїх вихованців почуття патріотичної свідомості, національної гідності, готовності до виконання обов’язку із захисту Батьківщини, її незалежності та територіальної цілісності. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити