image
 |  4 10 Березня 2021 | 09:52

Укpаїнський полігон для не пеpевіpених вакцин в дії: за індійською «Covishield» заpеєстpували китайську «CoronaVac»

В Україні у вівторок, 9 березня, зареєстрували китайську вакцину CoronaVac від виробника Sinovac Biotech Ltd. Цей препарат став третім, який пройшов реєстрацію в Україні.

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Про це повідомили в АТ «Лекхім», яке є офіційним представником Sinovac в Україні.

Міністерство охорони здоров'я України домовилося про поставку 1,9 млн доз вакцини CoronaVac, перші 700 тисяч доз повинні прибути в країну вже в березні.

Раніше в Китаї схвалили умовне масове використання вакцини CoronaVac проти коронавірусу компанії Sinovac Biotech.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Китаї накрили мережу збуту підробленої вакцини від COVID-19. До Укpаїни їде?

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров'я України має намір оштрафувати українську фармацевтичну компанію «Лекхім» за затримки з постачанням вакцини проти коронавірусу CoronaVac від китайської компанії Sinovac Biontech. Раніше міністр охорони здоров'я України Максим Степанов заявляв, що препарат повинні поставити в Україну до 6 березня.

Як повідомляв OBOZREVATEL, Міністерство охорони здоров'я зареєструвало для екстреного медичного застосування в Україні індійську вакцину проти коронавірусу від компанії AstraZeneca, а також препарат Pfizer і BioNTech, створений вченими із США і Німеччини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: CoviShield в Укpаїні: Із 40 тисяч захисників у зоні ООС лише кожен шостий погодився вакцинуватися

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити