image
 |  4 25 Жовтня 2020 | 08:48

Українська римо-католицька церква не підтримала заяву папи Франциска про одностатеві шлюби

Українська римо-католицька церква не підтримала заяву папи Франциска про одностатеві шлюбиРимсько-католицька церква України назвала заяви папи Франциска про підтримку одностатевих шлюбів «його особистою думкою».

Про це повідомляє «Цензор.НЕТ» із посиланням на заяву римсько-католицьких єпископів України.

«21 жовтня на Римському кінофестивалі був представлений документальний фільм «Франциск». У ньому містяться слова папи Франциска, що виражають його особисту думку про «підтримку одностатевих цивільних союзів». У зв'язку з цим нагадуємо, що вчення Католицької Церкви про гомосексуальні стосунки і їх юридичне визнання залишається незмінним», - сказано в повідомленні.

Зокрема, автори тексту посилаються на документ від 2003 року, згідно з яким «церква вчить, що повага до гомосексуальних людей жодним чином не може привести до схвалення гомосексуальної поведінки або до юридичного визнання одностатевих союзів», а захисту сім'ї законами вимагає «загальне благо».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Папа Римський Франциск закликав узаконити одностатеві шлюби

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити