image
 |  9 23 Січня 2020 | 11:08

Українці світу підтримали флешмоб до Дня Соборності України (ФОТО)

Українці та українські спільноти в різних країнах світу продовжують приєднуватися до флешмобу, оголошеного днями Світовим конґресом українців (СКУ) з нагоди Дня Соборності України.

Про це повідомляє «Укpінфоpм».

Відповідні світлини опубліковано у Facebook.

Зокрема, на сторінці Товариства українців в Бельгії (ТУБ) зазначається:

«Сьогодні, як і понад 100 років тому, національна єдність є однією з основ протидії зовнішній агресії. Україна продовжує боротьбу за територіальну цілісність і незалежність, і це свято набуває особливого значення для всього українського народу. Адже саме в єдності наша сила».

В Аргентині українці також взяли участь у флешмобі.

«Хоча 12816 км розділяють нас між Буенос- Айресом та Києвом, сьогодні ми більше ніж єдині! Українське культурне товариство «Просвіта» приєднується до флешмобу Світового конґресу українців #ЄдинаУкраїна. З Днем Соборності, наша державо!», - зазначається на сторінці УКТ «Просвіта».

Як повідомлялося, раніше до запропонованого СКУ флешмобу з нагоди Дня Соборності України долучилися, зокрема, президент СКУ Павло Ґрод; співголова Управи Союзу українських організацій Австралії та Перший віцепрезидент СКУ Стефан Романів; президент Світової федерації українських жіночих організацій та Другий віцепрезидент СКУ Анна Кісіль; віцепрезидент СКУ з операційних питань Зенон Потічний; команда СКУ в головному бюро, Торонто, Канада, тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День соборності України: історія свята

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити