image
 |  0 8 Лютого 2019 | 09:00

«Укрпошта» приносить вибачення за мовний інцидент у луцькому відділені (ОФІЦІЙНО)

Компанія «Укрпошта» приносить вибачення, якщо дії працівника образили відвідувача поштового відділення, і висловлює сподівання, що в майбутньому подібних ситуацій не виникатиме: із персоналом проведена відповідна робота.

Про це «ВолиньUA» повідомили у прес-службі «Укрпошти».

Нагадаємо, що днями в одному із луцьких відділень «Укрпошти» №25 касирка, на вимогу клієнта, відмовилась обслуговувати клієнта українською мовою. Цей випадок обурив лучанина Богдана Жишка, про це він написав у соціальній мережі Фейсбук, де розповів деталі мовного інциденту. Натомість директор Волинської дирекції АТ «Укрпошта» Іван Шевчук заявив, що спілкування мовою окупанта його підлеглих працівників зрозуміле їх клієнтам, і тому, виходить, має їх влаштовувати.

Відповідно на цей випадок відреагував перший заступник голови Волинської обласної ради від ВО «Свобода» Олександр Пирожик та зазначив, що за потурання використанню мови російських окупантів у сфері публічного обслуговування споживачів «Укрпошти» потрібно здійснити відповідну перевірку та притягнути до відповідальності Волинську дирекцію на чолі з Іваном Шевчуком. Тому направив звернення до начальника управління споживачів Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Тетяни Хмарук.

У прес-службі «Укрпошти» повідомили, що компанія зацікавлена у наданні послуг належної якості та створенні комфортної атмосфери у відділеннях зв’язку як для клієнтів, так і для персоналу. Ситуація, що виникла, не є показовою чи характерною для відділень Укрпошти, скоріше – одиничним випадком, що набув розголосу через соцмережі.

Компанія приносить вибачення, якщо дії працівника образили відвідувача поштового відділення, і висловлює сподівання, що в майбутньому подібних ситуацій не виникатиме: із персоналом проведена відповідна робота.

Оператор, до якої виникли претензії, - відповідальний працівник, фахівець належного рівня, українську мову вчить, «суржиком» не користується, у найближчих планах – перехід на українську мову обслуговування.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити