image
 |  0 28 Травня 2019 | 10:46

Улітку планують оздоровити 4631 дитину з Луцька

Під час літнього сезону у Луцьку планують оздоровити 4631 дитину. Про це повідомила начальник управління освіти Луцької міськради Зіновія Лещенко під час оперативної наради.

Зіновія Лещенко повідомила, що цього року проведення випускного вечора та урочистості з нагоди вручення медалей випускникам заплановані на 25 червня.

Також вона розповіла про підготовку до оздоровлення дітей влітку.

«Було оглянуто табір «Ровесник». Там було зроблено багато ремонтних робіт. Інспектування було серйозне. Табір готувався три місяці. Також проводиться огляд таборів з денним перебуванням. 4631 дитина буде охоплена оздоровленням та відпочинком улітку. 5 червня розпочне роботу школа «Ерудит». 6,9 млн гривень виділено на оздоровчу кампанію цього року».

Крім того, у 27 таборах з денним перебуванням на базі шкіл № 1-27, НРЦ, Луцький ліцей буде охоплено відпочинком 3 тисячі 564 дитини.

Читайте також: На Волині для посадки лісу школярів перевозили у кузові вантажного авто (ФОТО)

Зокрема, у дитячому позаміському закладі оздоровлення та відпочину «Ровесник» планується оздоровити 800 дітей.

Водночас виконувач обов’язки мера Луцька Григорій Пустовіт наголосив, що кожна людина має перевірити правильність виділення путівок на оздоровлення у відкритому доступі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити