image
 |  5 6 Липня 2021 | 11:05

Юні лучани завоювали п'ять медалей на чемпіонаті України з маунтинбайку (ФОТО)

Команда спортсменів із Луцька виборола п'ять медалей на змаганнях з маунтинбайку. Чемпіонат України в дистанції марафон серед усіх вікових категорій і III етап Чемпіонату України в гонці шорт-трек відбулися в Чернівцях.

«Гонка проходила в складних умовах під час дощу», – повідомили в департаменті молоді та спорту Луцькради.

Серед дівчат чемпіонкою України стала Уляна Левченко. Друге місце отримала Надія Войтович. Бронзову медаль серед жінок виборола Ірина Шиманська, серед юніорок – третє місце в Богдани Левченко.

Ще одну бронзову нагороду отримав Владислав Грушецький.

«Велосипеди забивалися брудом, складно було крутити педалі, часто доводилося просто бігти. Але спортсмени проявили характер і волю», – зазначили в міськраді.

В гонці шорт-трек Богдана Левченко була третьою серед юніорок. У віковій категорії «юнаки та дівчата» другі місця посіли Владислав Грушецький і Уляна Левченко, третє місце у Валерії Іосенко.

Нагадаємо, в травні 2021-го команда Луцьких велосипедистів, учнів Волинської обласної школи вищої професійної майстерності, отримала вісім медалей на змаганнях у Рівному.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Семеро волинських підлітків пройшли 162 кілометри водного маршруту (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити