image
 |  2 13 Вересня 2019 | 12:42

Уряд Гончарука - це всього лише картинка для наївних виборців, - Анатолій Вітів

Може хтось не в курсі, але вже півмісяця Україна живе з новим прем'єром. Проте глава уряду Олексій Гончарук майже не з'являється на публіці. Країна може побачити свого нового діджиталізованого прем'єра тільки раз у тиждень. Після таємного засідання Кабміну, яке проходить за зачиненими дверима, Олексій Гончарук дає скромний брифінг ЗМІ. А потім знову зникає з реального світу.

Про це заявив на своїй сторінці у facebook голова Волинської «Свободи» Анатолій Вітів.

"Мені не дуже зрозуміла надмірна сором'язливість прем'єр-міністра. Можливо, це пов'язано з особливостями його характеру. А може з тим, що Олексій Гончарук на посаді глави уряду - підставна особа, яка мало що вирішує. А суспільству було б цікаво дізнатися від прем'єра "Слуг народу" про відновлення корупційних схем у Міністерстві охорони здоров'я під час закупівлі ліків. Про початок наступу на ФОПів на фоні дружніх теплих зустрічей Зеленського з олігархами. Про боротьбу з офшорами та монополіями, якої немає...

Читайте також: Нова Рада вперше провалила голосування: «Слуга народу» не зібрала більшість

Олексій Гончарук зараз схожий на віртуального прем'єра, який виходить з віртуального світу рідко і тільки за графіком. А тим часом журналісти повідомляють про повернення в Україну блудного сина і давнього друга Зеленського (та регіоналів) Валерія Хорошковського. Не здивуюся, якщо уряд Гончарука - це всього лише картинка для наївних виборців. А реальні питання вирішуватимуть ляльководи, сховані в тіні", - говорить націоналіст.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити