image
 |  0 1 Липня 2019 | 12:19

Устилузькі депутати просять володимирських не закривати їхню лікарню

Депутати Устилузької міської ради направили звернення своїм колегам з Володимир-Волинської міської ради з проханням включити у структуру некомерційного комунального підприємства «Володимир-Волинське ТМО» Устилузьку міську лікарню та створити на її базі терапевтичне відділення № 2.  

Про це інформує «ВолиньUA».

«Підтримаємо пропозицію адміністрації Володимир-Волинського ТМО щодо оптимізації та внесення необхідних змін у штатний розпис Устилузької міської лікарні як структурного підрозділу об’єднання з метою забезпечення подальшої самоокупності закладу як терапевтичного відділення № 2 КП «Володимир-Волинське ТМО».При недостачі коштів НСЗУ на забезпечення функціонування Устилузької міської лікарні як терапевтичного відділення № 2 буде розглядатися питання дофінансування згідно наданих фінансових розрахунків.Сподіваємося на ваше розуміння та підтримку як колег, що розуміють важливість та значимість позитивного вирішення даного питання для Устилузької міської ради та усієї громади», йдеться у зверненні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати райради ліквідували Володимир-Волинське ТМО

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити