image
 |  0 21 Квітня 2020 | 09:21

В Ковелі скликають позачергову сесію міської ради

У Ковелі 23 квітня відбудеться міська сесія.

Про це повідомили у Ковельському міськвиконкомі.

Відповідно до розпорядження Ковельського міського голови 23-го квітня о 10.00 годині в сесійному залі адміністративного приміщення будинку рад відбудеться шістдесят шоста сесія міської ради, на розгляд якої внесено проєкти рішень: про дозвіл на списання основного засобу; про затвердження рішення виконавчого комітету; про збільшення розміру статутного капіталу та затвердження Статуту КОВЕЛЬСЬКОГО УПРАВЛІННЯ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА «КОВЕЛЬВОДОКАНАЛ»; питання щодо регулювання земельних відносин в місті; питання щодо розроблення містобудівної документації; про затвердження розпоряджень міського голови; про затвердження Регламенту управління «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Ковельської міської ради та інші невідкладні питання. Про це повідомляє відділ «Секретаріат міської ради».

 Враховуючи розпорядження міського голови від 25.03.2020 року №8-ра «Про деякі заходи щодо запобігання поширенню на території міста коронавірусу COVID-19», на сесію запрошуються заступники міського голови, начальники відділів міської ради та виконавчого комітету, що забезпечують її роботу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зв’язкова УПА з Волині відзначає свій 93-й день народження (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити