image
 |  5 13 Січня 2021 | 19:06

В Україну завезли гуманітарку? З'явилися нові дані про контрабанду вакцини

В Україну з Ізраїлю могли контрабандою завезти вакцину проти коронавірусу (COVID-19), яка призначалася для Палестини як гуманітарна допомога.

Про це дізнався «OBOZREVATEL» під час журналістського розслідування про таємне ввезення препарату та вакцинації обраного кола політиків і чиновників.

Відзначимо, що ще 6 січня телеканал «Кан-11» повідомив, що Ізраїль передав палестинській адміністрації десятки доз вакцини Pfizer. Журналіст Галь Бергер у Twitter написав, що передання вакцини до Рамалли (столиця Палестинської автономії), було здійснено ще 4 січня, але не афішувалося ні Ізраїлем, ні палестинською стороною.

Бергер зазначив, що нині невідомо, для кого призначалася вакцина. Відомо, що сторони домовилися, що препарат буде використовуватися в «гуманітарних цілях».

Наразі OBOZREVATEL перевіряє інформацію, чи могла потрапити в Україну гуманітарна допомога, що призначалася Палестині.

Підкреслимо, що в Ізраїлі ЗМІ зацікавилися скандалом навколо вакцини від коронавірусу, яку незаконно могли ввести для українських чиновників з їхньої країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ефективність вакцини від Sinovac, яку закупила команда Зеленського, менше 60%, – дослідження

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити