image
 |  2 18 Липня 2019 | 18:27

В Японії підпалили відому студію аніме, загинули 25 людей (ВІДЕО)

Поліція японського Кіото підтвердила загибель 25 осіб унаслідок пожежі, що сталася в четвер, 18 липня, в студії аніме.

Про це повідомило агентство Kyodo, частина ЗМІ стверджує про 26 загиблих, пише “УНН” з посиланням на видання The Japan Times.

За його даними, більше 30 постраждалих залишаються в лікарнях. Всього в момент загоряння в будівлі перебували близько 70 осіб. Раніше повідомлялося про 23 загиблих і 35 постраждалих унаслідок інциденту.

На місці події поліція практично відразу затримала 41-річного чоловіка, який, імовірно, розлив всередині студії бензин і підпалив його з вигуками “Помріть!”. Також в будівлі були знайдені декілька ножів, які можуть належати зловмисникові. Чоловік зараз перебуває в лікарні з опіками обличчя та грудей. Поки його не допитували.

Директор компанії Kyoto Animation, якій належить студія, заявив, що раніше електронною поштою його фірмі надсилали листи з погрозами.

Читайте також: Найлегендарніший наркобарон 21 століття Ель Чапо отримав довічне ув’язнення

Поліція з’ясувала, що за пів години до підпалу чоловік купив на розташованій в 500 м від студії заправній станції 40 л бензину.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити