image
 |  4 22 Квітня 2021 | 21:41

Ковельська «Батьківщина» і «слуги» не вірять в існування Путінського режиму, а в той час на Сході загинув ще один волинянин

ВО «СВОБОДА» сьогодні на сесії Ковельської міської ради вкотре перевірила депутатський корпус на патріотизм і «вошивість»!

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Валерій Черняков.

"Всі добре пам’ятають, що минулої сесії було провалено два знакових, державницьких звернення. По-перше, ми хотіли звернутись до Глави Держави Володимира Зеленського з приводу звільнення із кремлівських застінків кримського політв’язня Олега Приходька. По-друге, вносили звернення щодо заборони антиукраїнських політичних сил — ОПЗЖ та партії Шарія.

Тоді «завдяки» ковельським депутатам від «Батьківщини» та «Слуг народу» обидва звернення прийняті не були", - йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали фото та повідомили подробиці життя і служби загиблого на фронті бійця з Волині

"Цього дня ми зробили повторну спробу донести до умів наших колег—депутатів важливість прийняття цих звернень в умовах реальної російської агресії на нашому кордоні.

Лише з другої спроби все ж вдалося звернення «протягнути»! Але... депутати — керівниця міської парторганізації «Батьківщини» і її голова фракції у міській раді Віра Федосюк та голова постійної комісії з питань законності та правопорядку, депутат від «Слуги народу» Андрій Мілінчук внесли єзуїтську правку до тексту по кримському політв’язню Приходьку. На їх думку, режим Путіна — не існує в природі! Тому, як вони переконані, це словосполучення треба писати в «лапках».

Яке блюзнірське пояснення! Можливо, ці депутати сподіваються, що російський десант висадиться біля їхніх домівок, і вони матимуть індульгенцію від неіснуючого путінського режиму у «лапках»?!

В той час, коли десятки тисяч українців захищають суверенітет нашої держави на Сході України, даючи можливість окремим обранцям тихцем «дерибанити» майно та землю громад, «дволикі Януси» плюють в обличчя нашим оборонцям, підігруючи кривавому режиму кремлівського карлика!

Зранку, коли формувався порядок денний сесії Ковельської міської ради і окремі толерантні депутати гралися в «лапки» з режимом Путіна, загинув ще один український захисник — наш волинянин Олександр Луцик з села Годомичі Колківської громади.

Вічна пам’ять українським Героям!" - додає Валерій Черняков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сошичненська сільрада вимагає притягувати колаборантів до криміналу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити