image
 |  4 19 Серпня 2020 | 21:20

Василь Сачко – головний тренер ФК «Волинь»

Сьогодні, 19 серпня, нового керманича та його тренерський штаб представили команді та працівникам клубу, після чого гравці та тренери виїхали на перше спільне тренування в рамках підготовки до нового сезону.

Про це повідомили на офіційному веб-сайті ФК «Волинь».

Новий головний тренер «Волині» – Василь Сачко – людина, ім’я якої гриміло у Луцьку під час кар’єри футболіста, один із найяскравіших бомбардирів в історії «Хрестоносців». До слова, новий керманич нашої команди у якості гравця перемагав з «Волинню» у першій лізі в сезоні 2001/02, а також ставав найкращим бомбардиром того чемпіонату України.

Крім нашої команди Василь Вікторович виступав за сімферопольску «Таврію», «Оскіл» з Куп’янська, криворізький «Кривбас» та полтавську «Ворсклу», в складі якої був переможцем Кубка України. Під час своєї тренерської кар’єри очолював «Ворсклу», з якою ставав бронзовим призером чемпіонату України та неодноразовим учасником Ліги Європи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцька «Волинь» здобула третю перемогу поспіль і готується до вирішального поєдинку з «Минаєм»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити