image
 |  7 5 Травня 2020 | 08:32

Венедіктова повністю відповідає принципам Зеленського, – Єрмак

Голова Офісу президента Андрій Єрмак заявляє, що робота генерального прокурора Ірини Венедіктової відповідає принципам, які є пріоритетними для президента Володимира Зеленського.

Про це він заявив на онлайн-зустрічі, організованій американським Atlantic Council.

"Безумовно, ми самі відчуваємо, що сьогодні робота всіх правоохоронних органів є недостатньою. І тому реформи, які ми розпочали, вони безумовно будуть продовжуватися. Всі зміни, в тому числі і кадрові зміни, які відбулися насамперед в Генеральній прокуратурі, вони налаштовані на удосконалення і пришвидшення реформ", – цитує Єрмака "Українська правда".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У команді Зеленського хабарі брали не тільки готівкою: нові «плівки Єрмака»

"Для команди президента Зеленського одним із пріоритетів було і залишається незалежність роботи правоохоронних органів. Ми вважаємо, що новий керівник Генеральної прокуратури пані Венедіктова повністю відповідає цим принципам", – додав фігурант чисельних розвінчувальних корупційних матеріалів у медіа.

Нагадаємо, що призначена 17 березня "з подачі" Зеленського на посаду генерального прокурора Ірина Венедіктова – автор скандальних заяв про те, що «Беркутівці — жертви», а до відповідальності слід притягнути учасників Майдану.

Відомо також, що сама Венедіктова не надто поважає Закон, оскільки «Схеми» знайшли елітне житло Венедіктової в Києві, проживання в якому вона не внесла в декларацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Антикорупційний суд зобов'язав НАБУ відкрити справу стосовно Венедіктової

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити