image
 |  0 28 Липня 2020 | 09:41

Ветеран війни на Донбасі розповів, як військові зустрічали «наглядачів» оголошеного перемир'я

27 липня на Донбасі почав діяти новий повний режим перемир'я. А у розташування батальйонів і бригад, які воюють на лінії фронту, прибули "контролюючі".

Про це написав у своєму Facebook ветеран війни на Донбасі Олег Болдирєв, відомий під позивним Мартін Брест, - передає УНН.

"Їхнє завдання - наглядати за дотриманням всім відомих наказів. Їх реально багато, контролювати планують до ВОПа включно.

Серед бойових офіцерів ці контролери тут же отримали прізвисько "наглядачі". Я думаю, що воно залишиться в історії. Якщо залишиться сама історія", - написав ветеран.

Також він повідомив про те, що одночасно з прибуттям "контролерів" подекуди було розпочато процес "забирання з опорників і позицій важкого піхотного озброєння: СПГ і тп".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Можливо, доведеться піти... але боротьбу за Донбас ніхто припиняти не буде, — командир роти «СІЧ» Максим Волинський

При цьому, за словами Болдирєва, настрій у військових і раніше залишається бойовим.

"Основна думка військових така: "Будуть сєпари бикувать - получать.... ". І це мені подобається найбільше в усій цій історії", - резюмував військовий.

В обід вже стало відомо, про те, що бойовики кілька разів порушували перемир'я.

А у Кремлі заявили, що Росія не може виступати гарантом дотримання перемир'я на Донбасі.

Нагадаємо, військових позбавили права на розвідку, заборонили використовувати дрони, а снайпери більше не зможуть прикривати наші позиції. Такі умови домовленостей, досягнутих ТКГ в Мінську. Деякі експерти вже охрестили їх "капітуляцією".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖУ міжнародній політиці Зеленський поводиться як звичайний лох, — екснардеп від Волині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити