image
 |  7 1 Лютого 2020 | 18:05

Ветерани АТО та ВО «Свобода» провели в Локачах віче проти реваншу «регіоналів» і розпродажу землі

Локачинська Спілка ветеранів російсько-української війни та Локачинська районна організація ВО «Свобода» провели у райцентрі Локачі народне віче проти реваншу «регіоналів» та розпродажу української землі.

Як інформує власкор «ВолиньUA», віче відбулося сьогодні, 1 лютого, біля приміщення Локачинської районної ради та РДА.

Як наголосив ведучий заходу, Старозагорівський сільський голова Ростислав Остапчук, обурення представників національно-патріотичної громадськості району та учасників АТО викликає можливе призначення головою Локачинської районної державної адміністрації екс-«регіонала», теперішнього лідера районної організації «Опозиційного блоку» Василя Івановича Бакуна. 

Про необхідність протидії реваншу «регіоналів» та неприпустимість такого призначення говорив також голова Спілки ветеранів АТО Локачинського району Володимир Макаревич.

Зі слів присутнього на віче заступника голови Волинської "Свободи", депутата обласної ради Олександра Пирожика, сьогодні в області відбуваються процеси реваншу контреволюції Гідності, а з призначенням на посаду голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка в її стіни вселяється "русскій мір".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Волинську ОДА прийшов «Руській мір» (ВІДЕО)

"Маємо тим процесам активно протистояти. Останні акції протесту проти недопущення продажу української землі показали, що вуличні акції протесту сьогодні – чи не єдиний дієвий механізм, якого ця Зе-влада боїться. Під натиском вулиці вона відступає. Якщо не хочемо втратити Україну – маємо це зрозуміти і змушувати владу не вчиняти дій, які суперечать національним інтересам України", – наголосив у своєму виступі Олександр Пирожик.

У віче також узяли участь місцеві фермери та представники Асоціації фкрмерів та приватних землевласників Волині на чолі з головою асоціації Русланом Хомичем, оскільки її учасники не змогли обійти увагою наболілого для всіх українців, та мешканців аграрного Локачинського району зокрема питання, як недопущення розпродажу землі сільськогосподарського призначення.

Наостанок учасники віча прийняли резолюції, в яких виклали свої вимоги до центральних органів влади з порушених у виступах питань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Локачинська «Свобода» обрала нового голову

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити