image
 |  0 8 Квітня 2019 | 17:34

«Видно, що це - таємна вирубка», - Дмитро Комаров про стан лісів

Відомий український журналіст Дмитро Комаров, в рамках встановлення нового рекорду, опинився на Закарпатті. Ведучий популярної програми «Світ навиворіт» за 3 дні відвідає чи не кожну область України.

В одній зі прямих трансляцій у Фейсбуці Дмитро Комаров висловив занепокоєння масштабними вирубкми лісу в Карпатах.

Читайте також: Показуха від лісників: самовільно висадили, а потім забрали рослини з клумб у центрі Луцька (ФОТО)

 «Сьогодні пролітали, до речі, над Карпатами. І хочу сказати, що був неприємно вражений масштабами вирубки лісу. Знизу це не видно, а от з висоти — просто жахіття якесь! На багатьох вершинах є залисини, просто знищений ліс. Його щодня вивозять, продають… Видно, що це таємна вирубка, туди веде дорога. Ми ж, у свою чергу, хочемо привернути увагу влади, щоб контролювати вирубку лісу. Малі літаки для цього не замінні. Потрібно обов′язково не допустити, щоб наші Карпати вирубали докінця. Бо якщо це триватиме такими темпаи й на далі, то рано чи пізно це станеться», — зазначив Дмитро.

Дмитро Комаров каже, що цю болючу тему піднімає постійно. Якщо Володимир Зеленський переможе на виборах президента, готовий особисто клопотати перед ним, щоб припинити варварське знищення карпатських лісів.

Читайте також: Сім'я депутата Волинської облради скуповує медіа

До слова, заступником голови Державного агентства лісових ресурсів України є голова фракції «Солідарність» у Волинській обласній раді Володимир Бондар. Нагадаємо, що він є одним з перших кандидатів на відкликання з Волиньради є очільник фракції «БПП» Володимир Бондар. У нього близько 50% пропусків сесій облради за два роки. А з бюджетною комісією не склалося взагалі – торік він був присутнім лише на одному засіданні з 22-х.

Також нагадаємо, що 15 березня, лісники готувались до приїзду Петра Порошенка до Луцька, тому ради забави на Театральній площі висадили у клумбу рослини, а потім викопали. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити