image
 |  23 2 Лютого 2020 | 15:07

Відомі суми оренди приміщень колишніх «Спорт лото» у Луцьку

Дурман азарту не полишає власників приміщень в яких остані роки функціонували гральні заклади, як «Спорт лото», «Мегаспорт», тощо.

В кінці 19 року в Україні розпочалась масова зачистка грального бізнесу, який усі ці роки спокійно функціонував під «пильним оком» правоохорнців та контролюючих органів.

І Луцьку не виняток, у місті почали масово закриватися гральні заклади. Слід зауважити, що легкий заробіток для орендарів приміщень де функціонували ці притони, добіг логічного завершення. Тому тепер вони масово подають оголошення про пошук орендарів.

«ВолиньUA» підібрали декілька адрес приміщень з платформи «OLX» та покажемо Вам реальні суми орендної плати, яку скоріше за все отримували власники даних приміщень де діяли гральні заклади «Спорт лото», «Мегаспорт», тощо.

І так, оренда торговельного приміщення в самому центрі Луцька по вул. Лесі Українки – за 200 м.кв. вартує 94 тисячі гривень у місяць + комунальні послуги.

Хоча дане приміщення орендар вже готовий здавати і по 55 тисяч грн.

- приміщення по пр-ту Відродження, 4 - 74 м.кв. об'єкт здається без комісії за 15 000 грн./міс. + комунальні послуги. На цьому приміщенні ще досі лишилось нагадування гральний заклад.

- приміщення Волі 14, м. Луцьк, 700 грн за м.кв., і того 86 тисяч гривень за 124 м.кв.

- приміщення навпроти ринку «Варшавка» 66 м.кв. - 20 тисяч у місяць.

- приміщення де раніше була кав’ярня, а згодом гральний заклад по вул. Винниченка, 45 – 18 тисяч гривень.

Схоже на те, що цей аморальний бізнес приносим чималі прибутки їх власникам, а орендарі свого часу добряче заробляли на оренді. Хоча, власників приміщень, які здавали свої площі під незаконний бізнес теж можна б було притягнути до відповідальності, але не в Україні, де гральний бізнес «кришується» народними депутатими та правоохоронцями.

Читайте також: Виплив скандальний запис із «Юзіком», який продовжує «кришувати» гральний бізнес

Нагадаємо, що ми писали раніше про те, що нардеп від «Слуги народу» збирає данину з грального бізнесу.

Мало віриться, що в ці звільнені приміщення з такою космічною орендною платою приваблять малий чи середній бізнес. Маємо надію, що мізки власників приміщень отверезіють від хмільного дурману азарту та врешті-решт в економічно обгрунтованих розрахунках встановлять суму оренди.

Нагадаємо, що  відділ архітектури Луцькради інформували, що вивіска «Спорт лото», по вулиці Лесі Українки, 55 є такою, встановлена без відповідних дозволів. Однак, міські чиновники не дуже квапились з демонтажом незаконих вивісок.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити