image
 |  13 16 Жовтня 2019 | 23:31

Виконком Луцької міськради відмовився брати на квартирний облік сумнівного бійця «Айдару»

Виконком Луцької міськради не підтримав рішення "Про взяття на квартирний облік Василя Короля".

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

Василь Король за документами є учасником бойових дій, інвалідом 2 групи, внутрішньо переміщеною особою.

"На засіданні розглядалося питання щодо взяття на квартирний облік Василя Короля. Заява щодо взяття на квартирний облік надійшла від нього ще у вересні 2018 року. Але на той час була відкрита кримінальна справа за ознаками складу злочину з приводу неправомірних дій з подачі документів на отримання коштів для отримання житла. У вересні місяці надійшла інформація, що справа закрита. Громадська комісія з житлових питань більшістю голосів проголосувала за взяття на квартирний облік Василя Короля", - повідомив начальник відділу реєстру житлового фонду департаменту житлово-комунального господарства Геннадій Козюта.

Василь Король під час виступу зачитав постанову, в якій вказана справжність документів, які він подавав на громадську комісію з житлових питань.

Читайте також: Пустовіт нагримав на керівницю Департаменту ЖКГ через тавтологію у документах

Іншу думку висловив Андрій Омельчук - член громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті, боєць батальйону "Айдар".

"Це питання двояке. Воно виникло у 2016 році. Ми завжди підтримуємо своїх побратимів. Але сьогодні ситуація трохи інша. Ця людина, Василь Король, представлялася бійцем "Айдару". І коли він надав документи на виконком, виявилося, що не все так гладко. Він каже, що приймав участь у боях батальйону, мало не дав йому назву. Хоча тут присутні мало не всі бійці "Айдару". Ми пану Королю чітко дали зрозуміти, що така людина немає права отримувати державні кошти. У нього є житло на підконтрольній Україні території. Новоайдар ніколи не був окупованим. Це не є внутрішньо переміщена особа. Не можна підтримати таку людину в отриманні понад 1 млн гривень. Це буде геть несправедливо на нашу думку", - висловив свою думку та думку бійців "Айдару" Андрій Омельчук.

У підсумку члени виконкому не підтримали даний проєкт рішення.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити