image
 |  2 5 Грудня 2018 | 08:58

Винищувач із Луцького аеродрому ганяли туди-сюди заради виступу Порошенка, - соцмережі

Через «передвиборчу президентську показуху» військово-повітряні сили витрачають пальне та ресурс двигунів і планерів літаків. Наприклад для того, аби організувати офіційне вручення Петром Порошенком відремонтованих літаків, фронтовий винищувач, який вже прибув до Луцька, перегнали на Київщину. Звідки, після офіційного «вручення» президентом, поженуть назад до Луцька. 

Про це повідомляє Організація Волинських Авіалюбителів «ОВАЛ» у Фейсбуці

1-го грудня, на аеродромі Васильків у Київській області відбулась урочиста церемонія передачі у Військово-Повітряні Сили Президентом України Петром Порошенко чергової партії відремонтованої авіаційної техніки. 

Серед них – пара легких фронтових винищувачів МиГ-29 б/н 48 і б/н 49, які були передані до складу 204-ї Севастопольської бригади тактичної авіації імені Покришкіна, яка з 21-го вересня цього року офіційно дислокується на Луцькому військовому аеродромі. 

«Проте слід зазначити, що "совок" у головах наших керманичів – безсмертний. Дану урочисту церемонію передачі авіаційної техніки приурочили до 27-ї річниці всеукраїнського референдуму про незалежність України.

При цьому, легкий фронтовий винищувач МиГ-29 б/н 49, обліт якого здійснили на аеродромі Скнилів (Львів) після капітального ремонту на Львівському Державному авіаційному ремонтному заводі ще 1-го листопада. Фото обльоту борту №29 опублікували у Фейсбуці", - пишуть користувачі мереж із ОВАЛу.

10 листопада він прибув до місця постійної дислокації 204-ї БрТА на Луцький військовий аеродром.

"А вже у минулу п’ятницю, 30-го листопада, в районі 13:00, його перегнали з Луцького військового аеродрому на аеродром Васильків у Київській області виключно для вищезазначеної передвиборчої президентської "показухи", дарма витрачаючи безцінне авіаційне пальне та ресурс двигунів і планера літака», – додають в ОВАЛі. 

Петро Порошенко на фоні борту 49, який пригнали з Луцька 

Як повідомив екс-очільник Волинської ОДА Володимир Гунчик у Фейсбуці, після урочистостей два борти мають полетіти до Луцька. 

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські кораблі в Азові атакував російський винищувач 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити