image
 |  4 26 Серпня 2021 | 22:46

Внаслідок вибухів у Кабулі загинуло 60 афганців та 12 морських піхотинців США, – ЗМІ

В результаті вибухів у Кабулі, які влаштували терористи-смертники, загинуло 60 цивільних афганців та щонайменше 12 американських морських піхотинців, поранення отримали щонайменше 15 військових США.

Про це інформують Reuters, The Guardian, The Wall Street Journal.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибухи у Кабулі: Пентагон підтвердив загибель американців

Інформація щодо кількості загиблих постійно оновлюється. За останніми даними, які наводять джерела Reuters, внаслідок атаки загинули щонайменше 12 морських піхотинців США, ще щонайменше 15 постраждали. Не виключено, що їх кількість може збільшитись.

Міністерство охорони здоров’я Афганістану підтвердило, що вибухи забрали життя 60 цивільних мешканців.

Раніше агентству Reuters офіційний представник США повідомив про загибель 10 військових внаслідок вибуху біля аеропорту Кабула.

Представник "Талібану" раніше повідомив про щонайменше 13 вбитих вибухом.

Як нагадує "УП", у Кабулі біля міжнародного аеропорту смертник підірвав себе у натовпі людей, за попередньою інформацією щонайменше 13 осіб загинули. Згодом стало відомо про ще один вибух.

За інформацією Кабульського хірургічного центру, після двох вибухів біля аеропорту з пораненнями госпіталізовані 60 осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У місті на Волині вандали вкрали прапор (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити