image
 |  0 22 Листопада 2020 | 12:35

Водомети та автозаки у центрі Мінська: що відбувається у Білорусі 22 листопада? (ВІДЕО)

Понад три місяці білоруси виходять на вулиці з акціями протесту проти правління Олександра Лукашенка. 22 листопада у Мінську запланували Марш проти фашизму. Силовики готуються до зустрічі з демонстрантами, звозячи до центру Мінська спецтехніку та автозаки.

Про це повідомляє «24 канал».

У Мінську на вхід та вихід закрили станції метро «Площа Леніна», «Жовтнева», «Площа Перемоги», «Площа Якуба Коласа», «Неміга», «Купалівська», всі станції третьої лінії.

Ще з самого ранку до центру столиці Білорусі почали звозити автозаки, автобуси з силовиками та водомети. Їх помітили, зокрема, на площі Незалежності, поблизу Парку Дружби народів та Студентського містечка.

Стелу та палац Незалежності оточили огорожею.

Незважаючи на засилля силовиків та спецтехніки, люди таки вирушають до центру столиці Білорусі, аби взяти участь у демонстраціях.

Зверніть увагу! Уже надійшли повідомлення про перші затримання. Проте, де вони відбулись, наразі невідомо.

У мінському мікрорайоні «Восток» комунальники продовжили війну з революційними кольорами. Вежу, пофарбовану у білий та червоний, вирішили спиляти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українку «підставили» в уженді. Від депортації її врятував польський омбудсмен

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити