image
 |  4 29 Листопада 2021 | 18:42

Воїн з Волині пробіг марафон у 270 кілометрів

Військовослужбовець нашої Князівської 14-ї бригади успішно завершив свій ультрамарафон на честь 7-ї річниці створення військової частини, яку відзначатимемо 10-го грудня!

Сьогодні о 19:30 наш побратим Микола Луговий фінішував біля парку Слов'янський у Володимирі-Волинському, звідки стартував напередодні. Відстань у 270 км, з Володимира-Волинського до Львова і в зворотному напрямку, воїн-спортсмен здолав за 27 годин, хоча попередньо планував значно більший час.

Біг безперервно, адже зупинки, за словами хлопця, погано вплинули би на м’язи, і бігти тоді важче.

Військові медики, які супроводжували спортсмена в дорозі, кажуть, що ніяких проблем зі здоров’ям у нього не виникало. На фініші Микола, ясна річ, був втомлений, але щасливий.

-Я це зробив! Щасливий, що вдалося втілити свій задум! – наголосив наш побратим. - Дякую всім, хто в мене вірив, і хто підтримував мене! Попереду чимало планів і кілометрів, тож ще побігаємо!

Далі в Миколи Лугового період відновлення і нові забіги. Про нові рекорди воїна Князівської бригади обов’язково повідомимо. Надзвичайно пишаємося побратимом!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волинь їде Зеленський

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити