image
 |  0 2 Серпня 2021 | 09:01

Волинська легкоатлетка прагнутиме реваншу в Парижі після невдачі на Олімпіаді в Токіо

Волинська легкоатлетка Ірина Климець не подолала кваліфікацію у змаганнях з метання молота на Олімпіаді-2020 у Токіо та не вийшла до фіналу. Однак прагнутиме реваншу в Парижі-2024.

Про це спортсменка розповіла на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

«Для мене олімпіада закінчилась! Повне розчарування в собі! Це був дійсно важкий шлях і надзвичайно складний рік! Незважаючи на шалений біль, сльози, я не здавалась і продовжувала працювати! І сьогодні я був готова боротися за фінал!" – йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ґудзики, гвіздки, гілки: волинська майстриня створює картини з вторинної сировини (ВІДЕО)

«І це моя вина, що я не змогла показати, на що я готова! Я хочу подякувати всім вам за підтримку, моєму лікарю, тренерам, батькам, родичам, які завжди зі мною! дякую всім за віру в мене! Сьогодні я плачу, а завтра я знову продовжу йти до своєї мети! І я зроблю це, незважаючи ні на що! Париж 2024», – написала Ірина Климець.

Про це та інші аспекти виступу й підготовки Ірина розповіла після кваліфікації в коментарі Суспільне Спорт.

"Звичайно, я засмучена, оскільки боротись за вихід у фінал, в принципі, мені цього року було по силах. Минулого року і до зими ми планували зовсім інший результат, але через травму і операцію я всі сили поклала, щоб відновитися..."

Попри проблеми з підготовкою, Ірина вважає, що результат, якого б вистачило для кваліфікації, могла б подужати.

"Дуже шкода. 71.68 метри було мені по силах. У першій спробі трохи сітку зачепила. Друга була доволі непогана. Тільки з фіналом не впоралася технічно. Щодо третьої з тренером поспілкуємося".

Климець планує й далі виступати та поїхати на Олімпійські ігри-2024 у Парижі.

"Я все одно буду продовжувати працювати, іти до своєї мети. Через три роки, думаю, я все одно доб'юся своєї медалі на Олімпіаді, і буде все добре. Всі знають, що я можу метати далеко, і я це знаю", - додала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В історичному урочищі на Волині відбувся 5-й фестиваль повстанської пісні «Вовчак – Волинська Січ» (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити