image
 |  0 16 Травня 2018 | 07:23

Волинські митники за рахунок контролю у квітні додали держбюджету 26,17 мільйона гривень

За рахунок контролю за визначенням митної вартості товарів на Волині державний бюджет додатково поповнився на 326 млн гривень.
Про це 16 травня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у Волинської митниці ДФС.
За результатами проведених Волинською митницею ДФС контрольних заходів щодо правильності визначення митної вартості, країни походження та класифікації товарів державний бюджет у квітні 2018 року додатково отримав 26,17 млн гривень.
Зокрема, контроль визначення митної вартості додав 25,65 млн грн., контроль правильності класифікації товарів – 284 тис. грн., контроль країни походження – 240 тис гривень.
Загалом за січень-квітень цього року за рахунок контролю визначення митної вартості товарів на Волині державний бюджет додатково поповнився на 326 млн грн., що більше минулорічного показника на 5%.
До слова, суттєве і стабільне збільшення обсягів надходжень митних платежів до бюджету начальник Волинської митниці ДФС Віктор Кривіцький пов’язує із системними заходами з протидії корупції та митним правопорушенням в зоні діяльності очолюваної ним установи.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити