image
 |  11 5 Березня 2021 | 21:00

Волинські мобільні бригади з вакцинації від COVID-19 - сеpтифіковані (ФОТО)

Сьогодні на базі ДУ «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України» відбулася урочиста подія національного масштабу атестації та вручення кваліфікаційних сертифікатів лікарям мобільних бригад з вакцинації від COVID -19.

Про це повідомили у ДУ «Волинський ОЛЦ МОЗ України».

Як зазначила головна санітарна лікарка Волинської області — Наталія Янко: « Успішне закінчення практичного навчання лікарів мобільних бригад дає впевненість у ефективності та безпеці проведення вакцинації, що є ключовим фактором збереження здоров’я населення та вагомим захистом перед розповсюдження вірусу COVID — 19».

Зокрема, задля оперативності та відповідності всім нормам та стандартам проведення вакцинації усі підготовлені мобільні бригади також отримали переносне холодильне обладнання та комп’ютери!

Урочисте вручення сертифікатів здійснив т. в. о. начальника управління охорони здоров’я Волинської облдержадміністрації- Роман Рудоквас, впевненно заявивши, що сьогодні: «Волинська область цілком готова до проведення вакцинації проти коронавірусу SARS CoV 2».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку відбуваються навчання мобільних бригад з імунізації

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити