image
 |  5 20 Грудня 2019 | 09:18

Волинський коледж проводить День відкритих дверей: кого запрошують?

21 грудня 2019 року з 11-ї години Рожищенський коледж Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Гжицького проводить День відкритих дверей.

Про це «ВолиньUA» повідомляють організатори.

"Запрошую до ближчого знайомства з коледжем усіх зацікавлених – учнів 9-11 класів та їх батьків, випускників професійно-технічних закладів освіти, аграріїв, фермерів, представників влади, громадськості, журналістів. Раді будемо бачити вас у нашому закладі!" - звертається з цього приводу до волинян новий керівник коледжу Михайло Казимир.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повертаємо в роботу принцип: не лише навчаємо, а й навчаємось самі, – Михайло Казимир

"Колектив коледжу станом на сьогодні – це 91 працівник, із яких 35 – це педагогічні та 56 – працівники адміністративно-господарського сегменту. Це також – 205 студентів, із яких 52 – спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», 153 – спеціальності «Ветеринарна медицина». Попри те, що ми не є великим навчальним закладом, коледж має славні освітні традиції, функціонує з 1956 року і дотепер як заклад державної форми власності і, принаймні, щодо ветеринарної медицини є єдиним в області з підготовки фахівців цієї галузі. Ми ставимо за мету не втратити, а навпаки – примножити всі ті добрі надбання, які тут є", – каже Михайло Казимир.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відбулися новаторські зміни, – студенти волинського ветеринарного коледжу

"Наші студенти – допитливі і креативні, з активною громадянською та життєвою позицією. Вони – учасники численних проєктів патріотичного та соціального спрямування, екологічно свідомі молоді люди. Саме ці якості найбільше сприяють налагодженню ефективної комунікації і щодо управлінських буднів, і щодо бачення перспектив навчального закладу", - додає керівник коледжу.

До слова, за новинами з життя Рожищенського коледжу віднедавна можна стежити на його офіційному сайті та у соцмережах (Facebook, Instagram, YouTube канал).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити