image
 |  2 13 Листопада 2019 | 18:06

Волинський спортсмен привіз дві нагороди з чемпіонату Європи

З 09 по 12 листопада 2019 року в м. Анталія (Туреччина) відбувся чемпіонат Європи з тхеквондо серед спортсменів з вадами слуху. Тхеквондо – бойове мистецтво, олімпійський та паралімпійський вид спорту, а також національний вид спорту в Кореї. Тхе означає «удар ногою», квон означає «кулак», або «удар рукою», до означає «шлях» або «мистецтво». Таким чином, термін тхеквондо можна перекласти як «шлях (мистецтво) ноги та руки». Як і багато інших бойових мистецтв, тхеквондо включає в себе спортивно-оздоровчий, практично-прикладний та філософський аспект. 

Про це повідомляє Волинський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт».

Волинський спортсмен Рожко Михайло у складі національної збірної команди України вперше поїхав на змагання міжнародного класу. Для нього це новий досвід, враження та емоції, які принесли свою винагороду! За результатами та підсумками Михайло здобув дві нагороди : срібна медаль у командних змаганнях (керугі) та бронзова медаль в особистих змаганнях у ваговій категорії до 68кг (керугі). Тренує спортсмена Мицюк Ярослав Олександрович. 

Читайте також: Депутати Волиньради показали найдієвіший аргумент на користь створення Поліського повіту (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити