image
 |  4 3 Грудня 2019 | 21:38

Волинян запрошують на зустріч із автором книги «Змінити майбутнє»

Мешканців Волині запрошують на зустріч із Віктором Адрусівим, виконавчим директором Українського інституту майбутнього, громадським діячем, кандидатом політичних наук, аналітиком і публіцистом., автором книги «Змінити майбутнє».

4 грудня Віктор Андрусів представить у Луцьку книгу «Візія України–2030» – про бачення експертів інституту, якою буде Україна через 10 років.

Також виконавчий директор УІМ розповість, як організовували і яких результатів досягли під час опитування українських громадян на території ОРДЛО. Український інститут майбутнього – один із замовників та організаторів цього опитування.

Зустріч відбудеться в середу, 4 грудня, в Луцьку, у приміщенні Молодіжного центру Волині, що на вул. Градний узвіз, 5. Початок -  о 16:00. 

Експерт відкритий до спілкування, тож це не буде звична пресконференція. Можна ставити будь-які запитання, дискутувати, аби наблизитись до головного – бачення шляхів розвитку України в найближчій перспективі й на майбутнє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Слуги» відкрили «ринок»: продаж землі запустили через інститут довірчої власності

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити