image
 |  2 26 Січня 2021 | 17:00

Волинянин підібрав ключ та пограбував сейф свого знайомого

Співробітники поліції розкрили крадіжку грошей із сейфа у Ківерцівському районі та викрадення велосипеда у Володимир-Волинському районі.

Про це інформує поліція Волинської області.

Учора, 25 січня, до поліції звернувся 65-річний ківерчанин. Громадянин повідомив, що із сейфа, що знаходився у будинку, зникло майже 20 тисяч гривень. Слідчо-оперативна група встановила, що крадіжку здійснено шляхом підбору ключа до сховища, а причетний до неї раніше судимий 39-річний родич потерпілого.

Цього ж дня співробітники сектору кримінальної поліції розкрили крадіжку велосипеда у Володимир-Волинському районі. Заявник звернувся до поліції лише через майже місяць після зникнення двоколісного. Оперативно встановлено, що крадіжку вчинив 51-річний односельчанин потерпілого. Велосипед поліцейські вилучили.

За двома фактами розпочато кримінальні провадження за статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Тривають досудові розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Мерседес» ексректора Волинського університету продали за 23 тисячі доларів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити