image
 |  9 9 Червня 2021 | 16:52

Волинянин сів за кермо, хоч був позбавлений права кермувати (ВІДЕО)

Вчора, близько 15-ї години, на вулиці Набережній під час контролю за дотриманням безпечної швидкості руху, патрульні виявили порушення ПДР автомобілем Renault Megan. Керманич рухався в населеному пункті зі швидкістю 74 км/год при дозволеній 50 км/год.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області.

Поліцейські подали сигнал про зупинку, однак керманич одразу не зупинився, а вирішив схитрувати. Він продовжив рух, неподалік здійснив зупинку на стоянці та швидко вийшов з автомобіля. Коли ж патрульні під’їхали до транспортного засобу, 27-річний керманич стверджував, що він не перевищував швидкість та взагалі не керував вказаним транспортним засобом.

Однак, чоловік не врахував, що подію зафіксувала вулична камера спостереження одного із магазинів міста. Тому уникнути відповідальності не вдалося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Дорослі дяді» замість дітей грають у футбол на стадіоні луцької школи (ФОТО, ВІДЕО)

До того ж патрульні встановили, що чоловік позбавлений права керування транспортними засобами Луцьким міськрайонним судом.

Тож на нього слали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху) та ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) КУпАП.

На "водія" накладений штраф — 20 400 гривень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити