image
 |  16 27 Лютого 2020 | 23:31

Волинянка відзначила 90-річчя та отримала матеріальну допомогу 1000 гривень від сільського голови-мільйонера

Мешканка села Струмівка Луцького району відзначила 90-річний ювілей. Та отримала в дарунок від сільради матеріальну допомогу у сумі 1000 гривень.

Про це інформують на сайті Підгайцівської ОТГ.

У селі ювілярку знають, як дуже добру та надзвичайно працьовиту людину. І сьогодні старенька, будучи в такому поважному віці, сама чистесенько свій город виполює. Пані Антоніна прожила важке, нелегке життя. Розрадою їй у ювілейний день народження став музичний дарунок. За святковим столом довгожительку привітав ансамбль української пісні «Яворина» з села Підгайці. 

Котік Антоніні Євдокимівні з нагоди 90-річчя рішенням Підгайцівської сільської ради виділена матеріальна допомога в сумі 1000 гривень.

Так, саме 1000 гривень, що в наш час, з такими цінами, - це лише "копійки".

Читайте також: Залізничне сполучення з Луцьком дуже мляве - депутат

І це все відбувається в той час, коли сільський голова-мільйонер Юрій Семенюк наживається на бюджетних коштах. А ось такі люди, які тішаться довголіттям та працелюбністю отримують бездарні виплати від небідної сільради.

Слід нагадати, що родина Семенюка володіє готелем, автомийкою та підприємством з виготовлення бруківки. Також, живучи на одну зарплату сільського голови, Семенюк проживає у будинку площею 314 метрів квадратних, їздить на позашляховиках «Мітсубіші» та «Тойота Ленд Крузер», також має «Тойоту Кемрі». Семенюк також «економить» власні гроші, витрачаючи на закупівлю обладнання для бізнесу бюджетні кошти.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити