image
 |  0 13 Листопада 2022 | 10:53

Володимирчани боргують за вивіз сміття

Комунальне підприємство «Полігон» звернулося до жителів Володимир-Волинської громади з проханням вчасно сплачувати за надані послуги.

Відповідне звернення до своїх споживачів опублікували на сторінці підприємства у facebook.

«Комунальне підприємство «Полігон» продовжує безперебійно та в повному обсязі надавати послуги з вивезення та захоронення твердих побутових відходів у Володимир-Волинській громаді. Проте оплата споживачів за надані послуги стрімко зменшується. Відтак, КП «Полігон» звертається до мешканців громади, в яких є заборгованість за вивіз сміття, з проханням якнайшвидше її погасити. Від вчасних платежів жителів напряму залежить робота підприємства, безперебійне надання цієї послуги, чистота і порядок у громаді. Адже комунальному підприємству потрібно закуповувати запчастини до авто техніки, паливно-мастильні матеріали, сплачувати за спожиті енергоносії і здійснювати виплату заробітної плати працівникам», йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що відкоригований тариф на вивіз твердих побутових відходів для населення діє на території Володимир-Волинської громади з вересня 2022 року. Плата за послугу з поводження з побутовими відходами (вивезення та захоронення ТПВ), у розрахунку на 1 мешканця в місяць, становить 14,93 гривні. Також нагадуємо, що з 1 листопада 2022 року підприємство запровадило плату за абонентське обслуговування послуг з поводження з побутовими відходами. Плата за абонентське обслуговування буде нараховуватись щомісячно і становитиме 5,00 гривень на одного абонента (один особовий рахунок) на місяць.

Водночас комунальне підприємство дякує споживачам, які вчасно розраховуються за надані послуги.

«Завдяки цим коштам нам вдається вчасно надавати послуги, ремонтувати комунальну техніку, оперативно реагувати на звернення громадян і безперебійно працювати задля нашої спільної мети – Перемоги», йдеться у повідомленні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити