image
 |  5 24 Жовтня 2022 | 15:47

Вседозволеність: депутат Волиньради катається на авто міським парком

Депутат Волинської обласної ради Валентин Кошельник полюбляє кататися у Володимирі по парку Гагаріна.

Про це та інші зауваження до вдади міста написав у фейсбуці громадський активіст Тарас Сватко

«Повірте, маю я зараз чим зайнятись цілодобово, але приходиться писати і про місто, бо бачу, твориться там повний ппц.

З отриманої інформації від надійних джерел:

1) Місцева чорнота попіднімала голови. Кримінальне бидло повдягало нашу форму і ходячи по місту клянчить в людей гроші (типу: я воював, вернувся пораненим, грошей нема, треба операцію…). Військовослужбовці ніколи до такого не опустяться, тому при виявленні цього бидла або бийте дуже сильно, або викликайте поліцію.

Почастішали крадіжки з проникненням в житло, чи інші приміщення.

2) ПДР.

Автомобілі бізнес класу (кількість яких в місті суттєво виросла) на Волинській реєстрації і реєстрації інших областей України регулярно грубо порушують ПДР, а їхні водії через власну безкараність відчувають вседозволеність.

Порушення правил зупинки/стоянки, швидкісні нічні перегони, гучна музика в нічний час, проїзд парками.

До речі, щодо проїзду парками. Кілька разів робили зауваження депутату Кошельнику за його курсування на Теслі по парку Гагаріна. Думав, що він виправиться, але як кажуть свідки - йому пофіг на все і всіх.

3) На жаль, не маю стільки часу і можливості, аби стежити за міськими закупівлями і якістю виконаних робіт, проте, хочу сказати наступне. Міський бюджет виріс в кілька разів (за рахунок ПДФО військовослужбовців). Рай для казнокрадів. Поверхнево моніторю на що виділяються кошти і як продовжують піаритись на дитячих майданчиках. І в той же час ми не отримали жодного комплекту форми. І якщо в березні я купив собі літню форму (в ЗСУ ти майже все купуєш за власні кошти), то зараз я принципово буду ходити в старому цивільному одязі.

Так і живемо…» - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі проведуть опитування щодо знесення радянського обеліска

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити