image
 |  4 23 Лютого 2021 | 18:57

Всеукраїнський Конгрес Фермерів погрожує страйком через податковий тиск

Всеукраїнський Конгрес Фермерів висловлює останній ультиматум податковому тиску на фермерів, інакше фермери змушені вдатись до загальнонаціонального страйку.

Про це повідомляє прес-служба громадської спілки, - пише agronews.ua.

🔥Йдеться про масові перевірки ліцензій на зберігання пального для власних потреб і півмільйонні штрафи, блокування податкових накладних та масштабні перевірки держорганів.

Конгрес Фермерів вимагає цивілізованого підходу податкової:

✅ скасування штрафів за зберігання пального;

✅ заміна ліцензування простим декларуванням;

✅ зменшення ставки ПДВ, його відміна або повернення спецрежиму ПДВ;

✅ продовження мораторію на перевірки до завершення карантину.

«Всеукраїнський Конгрес Фермерів не раз озвучував ці вимоги, подавав звернення в податковий та аграрний комітети Парламенту та має підготовлений законопроєкт стосовно зберігання пального. Далі ми готові до загальнонаціонального страйку!»,- повідомили в Конгресі Фермерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головний лісівник Волині Кватирко довів лісове господарство до збитків

Свою позицію учасники Конгресу Фермерів висловлять публічно на прес-конференції 24 лютого 2021 року о 13-00 год. УНІАН. Пряму трансляцію ви можете подивитися за посиланням:

Нагадаємо, аграріїв масово позбавляють ліцензій на зберігання пального для власних потреб. Масштаби перевірок вразили навіть міністра аграрної політики Романа Лещенка. Наразі, Роман Лещенко ініціює зміни щодо ліцензування пального для аграріїв. Також пропонує встановити нормативи витрат палива на гектар, при дотриманні яких документальні перевірки взагалі повинні бути скасовані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинь палає: у Києво-Печерській Лаврі скликали з’їзд «Представників захоплених храмів УПЦ»

Історї оштрафованих розповідали у відеоблозі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити