image
 |  2 12 Серпня 2020 | 08:17

Як вплинув карантин на туризм в Луцьку? (ВІДЕО)

Щороку Луцьк відвідує майже 150 тисяч туристів. Від початку карантину, кількість подорожуючих які завітали до Луцька зменшилась у 7 разів. Повідомили «Суспільному Волинь» у Центрі туристичної інформації Луцької міської ради.

Як розповіла начальниця управління туризму і промоцій міста Луцької міської ради Катерина Теліпська, насправді туристів більше, в Центрі туристичної інформації взяли цифру людей, які відвідали луцький замок.

Провівши маркетингові дослідження стало відомо, що у 2019 році Луцьк відвідали 303 тисячі туристів. Сьогодні, на кінець року, ми таку кількість туристів не будемо мати, все через пандемію короновірус.

Також, як розповіла Катерина Теліпська, цього року зменшились потоки туристів, які приїжджали організовано автобусами. Сьогодні, туристи частіше відвідують Луцьк власним транспортом в колі родити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцьк – випадкова помилка? Черговий ляп від Погуляйка

Нагадаємо, що коли Луцьк віднесли до так званої червоної зони, Волинська обласна адміністрація закрила замок Любарта для відвідувачів та гостей.

Згодом голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко визнав, що віднесення Луцька до меж червоних ліній вийшло випадково, тобто уряд в Києві помилився. Через такі казуси, туристи, лучани та гості міста не мали змоги потрапити до Луцького замку.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити