image
 |  0 1 Січня 2019 | 19:47

Як завести автомобіль у мороз?

Циклон приніс погіршення погодних умов. Окрім інтенсивного снігу і сильних поривів вітру, прийшли морози. Часто водії, автомобілі яких цілу ніч або кілька годин стоять на вулиці, не можуть завести машину.

Крім того, заведеться машина чи ні, залежить і від самого водія. Адже він мав би підготувати свій автомобіль до зими, - пише mmr.net.ua.

Допоможуть запустити авто кілька простих порад.

1. Акумулятор слід зберігати у теплі, особливо вночі. Так вдасться уникнути проблеми з тривалим стартом автомобіля. Якщо акумулятор складно переносити, машину краще ставити в гараж.

2. "Розбудіть" акумулятор перед стартом двигуна. Слід увімкнути обігрів заднього скла і фари. Так зігріється електроліт, підвищиться його ємність. Потім варто увімкнути піч, а лише згодом завести машину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 50 безкоштовних аналізів та безплатне встановлення стенту, - обіцянки Супрун на 2019 рік

3. Не варто залишати автомобіль на ніч на ручнику. Інакше зранку не можна буде зрушити з місця через замерзання гальмівних колодок. Якщо ж така неприємність сталася, зверніться за допомогою до іншого водія. Нехай він під'їде до вашого автомобіля так, щоб вихлопна труба була спрямована на колеса. Це допоможе їх "відігріти".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити