image
 |  2 24 Березня 2020 | 17:38

З бюджету Луцька виділили додаткові кошти на боротьбу з коронавірусом

З бюджету Луцька виділили понад 2 млн гривень на боротьбу з коронавірусом. Про це йшла мова під час позачергового засідання виконкому Луцької міськради.

Виконком прийняв рішення виділити кошти із резервного фонду бюджету департаменту житлово-комунального господарства на здійснення невідкладних заходів із запобігання можливому поширенню коронавірусу у Луцьку в сумі 1 млн грн для Луцького спеціалізованого комбінату комунально-побутового обслуговування, ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» та житлово-комунальних підприємств міста на проведення заходів з дезинфекції та санітарної обробки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Боже, врятуй Україну від цих недоумків, – Іллєнко про «Слуг народу», які хочуть знищити україномовний інформаційний простір

Збільшено поточні видатки по запобіганню поширенню коронавірусу в сумі 1 041 300 грн, з них для: КП «Луцька міська клінічна лікарня» – 771 300 грн , КП «Луцький клінічний пологовий будинок» – 270 000 грн.

Прийнято рішення збільшити видатки на забезпечення відшкодування вартості рецептів для безкоштовного отримання препаратів інсуліну інсулінозалежними хворими в сумі 800 000 грн. Крім того, Волинська облрада виділила місту 300 тисяч гривень на програму «Волинькард».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити