image
 |  4 3 Квітня 2020 | 08:48

З приходом Погуляйка в ОДА творяться дивні, незбагненні речі, — перший заступник голови Волиньради

Важливі наради у Волинській облдержадміністрації почали проводити не керівники виконавчої гілки влади, а радник голови ОДА, до повноважень якого входить радити голові, а не проводити наради від імені ОДА. Та ще й ведуть ці недолугі наради російською мовою.

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук перший заступник голови Волинської обласної ради Юрій Поліщук.

"З власного досвіду управлінської діяльності знаю, що будь яке колегіальне управлінське рішення, кожна управлінська нарада має закінчуватися конкретним результатом. Зважаючи на анонсовану назву, сьогодні, 2 квітня, з ініціативи Волинської ОДА мала відбутися серйозна нарада щодо розгляду пропозицій Міністерства розвитку громад та територій України до проекту Перспективного плану формувань територій та поділу на райони Волинської області.

Як на мене, на такій важливій нараді мав би бути присутній голова ОДА. Але навіть його заступниця Тетяна Щербак лише відкрила засідання, спішно покинувши його. В подальшому нараду проводив невідомий мені суб’єкт, який навіть не повважав за потрібне представитися. Як на мене це дійство відбувалося на вкрай низькому організаційному рівні. Як з’ясувалося, спікером був радник голови ОДА, до повноважень якого входить радити голові, а не проводити наради від імені ОДА. То ще й вів цю недолугу нараду російською мовою", — йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розпродаж землі буде схожим на ваучерну приватизацію, проведену на початках незалежності, — Кошулинський

"На моє зауваження щодо неприпустимості використання мови окупанта в державній установі цей, як на мене, не зовсім адекватний чоловік не спромігся відреагувати. На запитання, яким буде підсумковий протокол або ж якийсь інший резолютивний документ цієї наради, відповіді по суті так і не прозвучало.

Вкотре переконуюся, що у виконавчій владі у нас сьогодні, з приходом на посаду голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка, творяться дивні, незбагненні речі. Нинішній голова ОДА та його команда рано чи пізно поїдуть, а що залишиться після такого недолугого управління?" — додає перший заступник голови Волиньради.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити