image
 |  4 30 Липня 2019 | 18:27

За добу волинська поліція розкрила 9 крадіжок

Співробітники поліції Волині за минулу добу розкрили дев’ять крадіжок із помешкань громадян та торгівельних закладів. За усіма фактами викрадення майна тривають досудові розслідування.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

Зокрема, у Володимирі-Волинському оперативники встановили особу зловмисника, який через вікно проник до приміщення гуртівні та викрав товарно-матеріальні цінності на суму понад 2 тис. грн.. Ним виявився 19-річний місцевий житель.

Цього ж дня у Ковельському районі поліція викрила 12-річного хлопця у крадіжці із сільського магазину, а у селищі Стара Вижівка правоохоронці розкрили крадіжку з будинку 76-річної пенсіонерки.

Окрім цього, у Луцьку оперативники встановили причетність 36-річної лучанки до крадіжки із аптеки мобільного телефону «Xiaomi», та раніше судимого 36-річного місцевого жителя до викрадення двох мобільних телефонів – «Doogee» та «HTC».

Читайте також: Правила виживання для туристів у «Старому місті» Луцька

За усіма фактами тривають досудові розслідування розпочаті за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Поліція Волині звертається до громадян із проханням відповідально ставитися до збереження свого майна, зокрема, перебуваючи у громадських місцях, в тому числі в транспорті, уважно стежити за своїми сумками, гаманцями та іншими цінностями, аби не стати жертвою злодіїв.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити