image
 |  4 23 Травня 2019 | 10:28

За два роки вартість проїзду у маршрутках Луцька зростає у півтора раза, - Михайло Щур

Член виконкому Луцької міськради від ВО "Свобода" Михайло Щур зауважив, що з 2017 року вартість проїзду у Луцьку зростає у півтора раза, а маршрутчики продовжують наполягати, що не мають можливості оновити автобусний парк.

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

"Весною 2018 року ми розглядали підняття тарифу до 5 гривень. Тобто вже тоді ми підняли вартість проїзду на 25% - з 4 до 5 гривень. Тоді як інфляція за рік зросла на 13%. За два роки ми піднімаємо тариф у півтора раза - до 6 гривень. Ці темпи значно вищі за показники інфляції. Для дітей ми піднімаємо вартість проїзду у три рази за два роки. І після цього перевізники скаржаться, що вони нездатні оновити автопарк", - зауважив Михайло Щур.

Читайте також: Луцькі перевізники підвищують тарифи на 20%, бо пальне зросло на 13%

"Насправді рентабельність перевізників у тарифі 5 гривень лишаються. Ми йдемо на зустріч перевізникам і вдосконалюємо мережу. Ми зменшуємо кількість зупинок. Але їхні апетити не зменшуються", - додав він.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити